Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo, ett liv kan bestå för att symmetrin aldrig stämmer


kandidaten


Ja, så skulle man ta ihjäl sig då.
Lilla linan, specialknuten och pallen.
Kroken i taket.
Inte symmetrisk I förhållande till mattan måste den...
rättar till
kollar fallhöjd. Pallen på rätt plats
mattan.

Lampan i ögonen
släcker
ser inte tillräckligt för att
tänder igen

Kollar medicinlådan
inget tillräckligt starkt för en seg jävla tant
och repet
katten på

Hagelgevär eller revolver går på ett ut
licensen blev aldrig av och illegala vapen kostar skjortan och kontakter
man inte har
och sjövattnets tolv grader
kyler döden till liv

Skulle man ändå
och pallen än en gång symmetriskt
i förhållande till mattan
måste den

...


Man lurar döden
varenda dag lurar man
döden


.....




Fri vers av korpfjäder
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-04 21:36



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Riktigt kusligt detta!
2011-06-05

  Rolando Furioso
detta var en nära efter lura döden upplevelse.
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder