Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glass-cykeln (Creek park 20110527)




Ju... desto...

Ju mer jag lär mig,
desto mer vill jag lära mig.

Ju längre jag lever,
desto snabbare går tiden.

Ju mindre jag oroar mig,
desto mindre har jag att oroas för.

Ju mer jag skriver,
desto fler idéer poppar upp i huvudet
(Så passa er... :)

Ju mer jag tänker på livet,
desto gladare blir jag.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-04 21:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt suverän.
2011-06-07

    AA VIP
Kloka ord. Härlig text...
2011-06-05

    ej medlem längre
Ju mer du delar med dig av dig,
desto mer önskar jag flera som du!
2011-06-05

    ADI Nehlin
klokord igen...fint, väcker tankar
2011-06-05

  Junitvillingen
SÅ härlig text!! Full av livsglädje!Det får mig att le - stort:-)))
2011-06-05

  anits VIP
Din text sprider glädje
härligt!
2011-06-05

    ej medlem längre
Uppmuntrande, glada ord!
2011-06-04

  lisa"puzzle"svensson
du får mig på gott humör :)
2011-06-04

  Minkki VIP
du sprider glädje, gott humör med dina ordidéer!
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)