Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagosång

De va då fan! Ont i tån...
Kramp i armen! Migrän!!!

Täppt i näsan. Öppnar hjärnan,
tittar in; när alltet tittar ut…

… Hjärnan brinner och ur
örat tittar min väninna…

Ska inte klaga…

… kunde vara värre!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-06-04 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren