Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allmängiltigt genom tiderna


Från Svearnas land Limmerik


En konung från Svearnas land

han höll icke tunga för tand

lät roa sig glatt

och ställde till spratt

Så frugan hans nästan fick fnatt.






Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-05 22:28



Bookmark and Share


  Mats Henricson
..och när skandalen var avklarad
så blev han, äntligen, omyndigförklarad...
2011-06-05

    Ken Cassel
Så frugan hans nästan fick fnatt, menar du väl?
:)
Ja, men den här var ju bra, tycker jag!

Kram

Ken
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP