Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollkarlen och medhjälparen

när jag växer upp vill jag vara trollkaren
inte medhjälparen de sågar itu.

lär era barn att när de växer upp
ska de bli trollkaren,
inte medhjälparen
de sågar itu.




Fri vers av Cecilia Bivald
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 09:25



Bookmark and Share


    Ida Tisteltunga
Enkel och bra.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Bivald