Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxbrygd och vernissagevin

Uppväxt på hembränt och häxbryggd,
upplärd på vernissagevin.
Jag är en av de villiga
En av de som vill något

Jag har spridit min kropp,
mer än min konst
Jag är ingen slampa -
Jag är konstnär

Jag har druckit mer billig öl,
än vernissagevin.
Jag är inget fyllo -
Jag är konstnär

Uppväxt på hembränt och häxbrygd,
upplärd på vernissagevin,
Vi är alla lika alternativa -
alla unika, alla lika




Fri vers av Cecilia Bivald
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-16 10:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar alstring
så tillikt Du
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Bivald