Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krognotan

Allt som glimmar är inte guld
och låt maten tysta mun.

Morgonstund har guld i mun,
men den andas av gårdages cigaretter.

Den som dör betalar alla skulder,
men vem ska betala krognotan?




Fri vers (Fri form) av Cecilia Bivald
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-16 10:48



Bookmark and Share


  träsnidaren
Ett underbart driv och lek med orden.
2012-07-16

    ej medlem längre
Fantastisk! Den är så obestämbar!
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Bivald