Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..söta liv..

..sitter här vid min dator och grunnar..mittemot mig sitter våran fågel otto och kvittrar..i mitt knä ligger våran hund tuva..på golvet kråmar sig våra tre katter och när jag tittar ut genom köksfönstret ser jag våra fem vackra hästar som går och tuggar på blött gräs..det är 30 grader varmt trotts regn och det doftar underbart av nysåpade golv..resten av familjen är borta på sitt men väntas komma hem i eftermiddag..då ska vi äta god mat för att sedan åka på judotävling..allt det där är numera en vana..det är mitt liv..jag hoppas jag aldrig glömmer hur lyckligt lottad jag är..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-07 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP