Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla.

Jag faller igen
och det gör ont
fast det är mjukt
på samma gång

Det känns som jag jagar dig
med alla telefonsamtal
men det är bara för att jag
är rädd
att du ska försvinna.

Jag gillar dig och
blir varm i magen
när jag tänker
på vara
i din
närhet.

Pirr och glädje
trams och blyghet
irritation och insikfullhet
allt när vi ses
på samma gång.




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-12-29 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin