Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..tappade bort något på vägen..

..in i lyckan..stängde in och försökte gömma det det som inte riktigt passade..såg ju hur bra det gick..att få allt det där jag ville ha..tänkte nog att det andra kan jag ta sedan..sen..när allt annat är bra..fast hur gör man då..ni vet ibland kan man gömma saker så långt in i garderoben så det knappt går att finna igen bland all bråte..och om man väl finner det så kanske man byggt en tillvaro där det fortfarande inte passar in..kanske va det därför det stängdes in från början?..kanske det hade varit bättre att låta alla delar vara med..hela tiden..hela vägen in i lyckan..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-08 11:33



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bra!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP