Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälarna visar sina balanskonster (Dubai Creek Park 2011-06-03)

Valet är ditt, kära Poet!




Tanke om orden (Senryu)

Är orden

Tankens tvångströja

eller dess vingar?




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-09 08:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det är frågan.
2011-06-13

    ej medlem längre
Den tycker jag om!
Viktig fråga att ställa sig . . .
2011-06-09

  Minkki VIP
Smart! ibland kanske selar (inte sälar), om vingarna råkar i spinn
2011-06-09

    Maria Malm
Beror kanske på hur de används..föredrar vingar.
2011-06-09

  Junitvillingen
Vingar låter bra...mjuka sådana;-)))
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)