Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesro

I kärleken brinner en låga av
liv och allt vad liv innebär.

I livet brinner en låga av kärlek.

En låga om hopp och allt
vad en mänska upplever.

Nuet en tid i ögonblickens land.
Tid för frid och lugn.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren