Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåreblod och silvertunga.

Varför måste jag gråta tåreblod,
För att finna mina ord av
Silvertunga?

Det smärtar så när tårarna rinner
Och färgen sprider sig in i min själ...

Mörkröd ja,
nästintill svart.

Kanske för att kunna ge ord ur en snabb skrivares,
Brustna hjärta?


Är det nödvändigt att uppleva denna konstnärs
konstanta smärta!




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-10 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan