Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

Min humor var en skallra.
Lätt skallrade jag väck
Den största som den allra
Minsta skräck.




Snart går jag utan vapen
Och med ett ur som stannat
Direkt mot galenskapen.
Jag orkar inte annat.



(Nils Ferlin.)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Trazan
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan