Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi, medicin med penna.


Lisa för sårade själar




Poesi



En lisa för sårade själar

för trasiga hjärtan

och vemod i sinn




Poesi



att tömma sitt inre

på svek och på smärta

fortsätta älska kärestan sin.



Poesi



En ros ibland rosor

flammande röda

formas av kärlek, kärlek så fin.













Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-11 09:51



Bookmark and Share


    Johnjohn
instämmer....ljuvligt!
2011-06-11

  Ninananonia VIP
Ja, det är vad poesi är...

Vackert...
2011-06-11

  anits VIP
Underbart och så sant skrivet
2011-06-11

  mickech
Vackert uttryckt, visst är det så.
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP