Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsamtal till himlen


Jag önskar att jag kunde ringa till himlen
bara för att höra hur du mår...

Jag önskar jag kunde ringa till himlen
bara för att höra vad du gör

Jag önskar jag kunde ringa till himlen
bara för att få höra din röst

Jag önskar jag kunde ringa till himlen
bara för att inte glömma din röst

Jag är så rädd för att jag ska glömma hur du låter...




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 1000 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-12 10:20



Bookmark and Share


  Roula O
Berörande ord av längtan till ngn speciell, men de fina minnen kommer alltid att finnas så länge du själv tillåter det.
2011-06-22

  thyra
Berörande vemod och sorg i dina ord!
2011-06-12

  mickech
ömsint längtan, bra!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson