Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En surikat spanar medan de andra gräver. (Al Ain djurpark, UAE, 10 juni 2011)




Den bästa kunskapen

Den bästa kunskapen
är att känna till sina begränsningar

Den viktigaste vanan
är att våga fråga

Den största erfarenheten
är att veta att man haft fel
- och villigt erkänna det

 

------------

Inspirerad av Här kommer Jag.. av mare




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-12 13:56



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
kloka ord, bokmärker denna.
2011-06-15

  anits VIP
Mycket kloka ord
2011-06-13

  Bibbi VIP
Så sant.
2011-06-13

    AA VIP
Bra och klokt skriftat.
2011-06-13

  Minkki VIP
klokt, klokt, klokt! inte alltid så lätt...
2011-06-12

  mare VIP
;)) Bra skrivet..
2011-06-12

    ej medlem längre
Kloka ord, framvuxna ur erfarenhet helt visst!
2011-06-12

    ADI Nehlin
klok, visst är det så
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)