Bilden är från djurparken i Al Ain, UAE

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt avsnitt i dagens följetong "Muren"

Bilden är från djurparken i Al Ain, UAE




Muren (senryu-stafett)

Muren

mellan oss

chimär

 

----------------

Tidigare inlägg:

muren av th. vandergrau

muren av Anna Maris

muren av Rosmarin

Murbygge av Minkki

 

Tillkommande inlägg:

Muren... av thyra

Muren II (100 tecken) av Tor-Björn (Mr T)

MUREN (100 - tecken) av anits




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 400 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-12 21:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket härlig text
2011-06-13

  Rosmarin
kul, tänk vad ett ord kan göra skillnad - den här känns ju positivare än min :-)
2011-06-13

  Bibbi VIP
Gillar.
2011-06-13

  thyra
Lätt genomtränglig med andra ord :) Härlig text!
2011-06-12

    ej medlem längre
Vilken fantastisk följetong!
Gillar starkt detta positiva inlägg!
2011-06-12

  Minkki VIP
Åh! Bilden ger extra skruv åt texten ;)
2011-06-12

  Minkki VIP
Ofattbart vilken värld du får att rymmas i fyra små ord! Du håller linjen - alltid positiva förtecken...
2011-06-12

  Anna Maris
Härligt hoppfull!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)