Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur nära får man gå????


En erfarenhet rikare.






Nu är jag en erfarenhet rikare.

Fönstertittare!!!!

Jo, stirrade rakt på mig.

Tänk er själv, ligga där i all sin

(kanske inte) nakenhet, men ändå.

okammad och osminkad är man ej skön att betrakta

De där små hålen i persiennerna där banden löper

räcker för att man ska kunna bligas på.

Hyperfräckt, mitt på ljusan dan.

Vänder bort blicken och döljer ansiktet med täcket.

Nu kan Du stirra, tänkte jag och kurade en stund.

Låg där och väntade. Trodde skulle försvinna.

Repade mod, slängde av mig täcket

Nu jäklar annamma, så här får det inte gå till!!

Vi lever ju ändå 2011.

Någon interegitet har man väl ändå kvar!!!




Men Du där ute, hade ofinheten att bliga lika fräckt

Och, det heter ju att man ska börja dagen vackert.









Så jag förlåter Dig,





Du strålande, närgångna, glödande sol.





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-13 07:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och fängslande skrivet
slutet var riktigt fyndigt
2011-06-13

  mickech
Fyndigt och bra skrivet!!
2011-06-13

  cilax VIP
Vackert. Fast jag blev lite besviken över att det bara var en vanlig sol som tjuvtittade ;)
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP