Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild från Al Ain djurpark, UAE (10 juni 2011)




Stolt svan (100 tecken)

Se

Se svanen

Se svanen simma

Se svarta svanen simma stolt

Se stolta svarta svanen simma sävligt

Se svanen

 

 

 

----------------------

Hitta fler dikter på precis 100 tecken,
genom att söka efter taggen "100tecken"




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 428 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-13 15:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert om den stolta svanen
2011-06-13

  Minkki VIP
Vad fint du bygger texten - och tack för bilden av den svarta svanen, jag har bara sett vita...
2011-06-13

    ej medlem längre
Vackert som en stolt svart simmande svan.
2011-06-13

    ej medlem längre
Sssssse sssssså ssssssnyggt sssssskaldat! :-)
2011-06-13

    ej medlem längre
Som en svan som stolt höjer sitt huvud, växer din historia fram.
Fint!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)