Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla drömmar är inte sanndrömmar


Vågat... men Preskiberat.




En natt jag drömde jag var europé
och kan Ni tänka vad jag då fick se
Jo hela Bryssel kryllande av feta gamar
och dom var sannerligen inte tama.



Sen såg jag råttor, elände och knark
ja, européen måste vara stark
som kunna leva i ett sådant träsk
dom har ju till och med trikiner i sitt fläsk.



Men jag såg också svarta limosiner ..fina
och hoppades naturligtvis att dom vart mina
Men uti dem satt höga potentater
som hade skaffat sig en jäkla hop olater.


Och efter det jag plötsligt vakna´upp
och leta reda på min egen gamla lupp
Och genom den jag syna hela EU
med så stor ackurataess

Att jag var nära, komma in i tillstånd
utav stress


Då sa jag till mig själv helt frankt
Du borde nog ha röstat blankt!?.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-14 11:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skrivet
2011-06-14

  mickech
Bra, håller med!
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP