Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten morsom vri på lysten å være helt:D


Ville aldri være Peter Pan

men heller Kaptein Krok
med sin aversjon for
tikkende krokodiller
flyvende indianergutter
og tid. Endeløs tid.

Seiler min egen sjø
med skrattende pirater
galleoner med tusenvis
av kruttrøykspyende
kanonkuleflingende kanoner

Og venter på den neste gang
Jeg møter Peter Pan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Roger Pedersen
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Pedersen
Roger Pedersen