Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hvordan en god suppe kan smake godt:D


Jag älskar soppa

Varm, doftande
hemgjord
påsesoppa

Så godt er det
med butikbröd til

Med smör på
doppar du brödet
i den varme soppan

Och tänker inte på
at du lätt kunde
ha gjord äkta soppa

och bakat ditt eget bröd




Fri vers (Modernistisk dikt) av Roger Pedersen
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-26 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Pedersen
Roger Pedersen