Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten natur-tekst.. Gammelt mot nytt, Bondestand mot byliv..


Jærbuens ljå

Jærbuen slår ikkje
graset med ljå
Ljåen lyt han få stå

Mot låve-veggen
som eit minne

Mens Jærbuen sit
i sin John Deere
kjøyre opp og ned

Den gule åkeren med
forhaustaren i heng

Mens dei kvite ballane
blir fleir, blir mange
kvite perlar ved veikanten

Der bilar rusar eksos
og fer til og frå by'n




Fri vers (Modernistisk dikt) av Roger Pedersen
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Pedersen
Roger Pedersen