Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År 1999. Var Psykvården (O(befintlig, (O)tillräcklig? ? ?




År 1999 - Den dåvarande Svenska Psykvården




 

Han pressade sig hårt mot kvinnans skrev
och hon skrek, medan han slog och slog.
Ja, så blev det som det blev
- Hon dog.

*

"En fem-femma du är", slog dommaren fast.
"Vad tragiskt här tycks ha skett
kan ej juridiskt Dig läggas till last,
då psykiskt nå't i ditt huvud gått snett".

Epilog

Instängd, genom fönstret nu allt han ser
är trädet och den stora, gråa muren.
Snällt han pillren tar, som läkar'n honom ger,
och sover sedan gott på föreskrivna kuren.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-14 14:10

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Alla texter som uppmärksammar mäns våld mot kvinnor är värda en särskild applåd!
Calle
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson