Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina sista ord till dig, min vän

Ännu en gång har du lagt din värmande hand i min egen
Ännu en gång har dina läppar varit alldeles för nära mina
Ännu en gång har dina ord gjort mig berörd
Ännu en gång har du lämnat mig med hoppet i mig ännu tänt
Ännu en gång inser jag att jag måste finna mig i dig, precis som du är
Aldrig mer, ibland mindre, men aldrig så underbart, nej, aldrig så underbart som det en gång kunde bli




Fri vers av NLisa
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-15 03:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tungt, men väl
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

NLisa
NLisa