Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLAMAD

FÖRLAMAD.
Det är bara maten som får mig att känna något.
Smak.
Skulle jag älska med någon nu skulle det vara som att älska med ett dött leddjur.
En marionettdocka.




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-15 04:06



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Så sant, så sant. Fast har aldrig lyckats i ett sådant här tillstånd. Men man ska aldrig säga aldrig.
2011-06-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
inte om älskogen i sig, väckte upp energierna
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP