Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nycklar

Hon har gett mig de flesta av mina nycklar
Framförallt
huvudnyckeln
Ibland slarvar jag bort någon av dem
Då ringer jag henne och hon ger mig kopior på dem plus några HELT nya nycklar
Och om jag råkar stänga någon dörr någon gång och ringer och säger att jag inte har nyckeln, då säger hon
att vissa dörrar ska stängas
och aldrig mera öppnas




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-15 04:52



Bookmark and Share


  Ex¤animo
vackra kusin, glad att du äntligen är med nu :-) k r a m
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP