Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hade så höga ambitioner med oss...

En gång slängde Gud ner en macka till mig
Han trodde att jag var hungrig
Jag var inte hungrig
Jag var full




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-15 05:25



Bookmark and Share


  Ex¤animo
djup, känslans intelligens finner man här, i dina ord...
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP