Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen och oss

Alltid grön

alltid doftade liv

alltid lockade

med djupa gröna hemligheter

alltid omfamnade oss

gav oss styrka

Skogen var dig

i en annan plattform

annan dimension

men alltid skyddad attityd

Skogen var mig

när sötma av vildbär

eller syre

smälte in

och släckte din törst

Skogen var oss

när ljusstråle av sol

trängde sig genom löv och grenar

för återförening med mark

och de genomskinliga tårarna

på gräset

viskade ett långsamt farväl

medan vår kram

fortfarande slingrade runt varandra

oavsett årstid

och det tog aldrig

slut...




Fri vers av Rise Little One
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-24 11:14



Bookmark and Share


  AnnaMy
skogen känns som ett levande ting i din text, som den gemensamma nämnaren. mycket fint!
2011-10-27

  TT
...bra metafor med skogen....fina bilder i orden...känner barrdoften...gillar!!!
2011-10-25

  Ordregnspoeten
Vilket fint motiv som är som en slags saga. Undrar om det inte är så att vi alla bär på sagor inom oss.
2011-10-24

  mare VIP
Mycket fin
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One