Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs! Med allra största sannolikhet skulle jag falla in i kategorin: BARA galen och aldrig bli geniförklarad. Jag har inte tappat greppet- än. Jag bara plötsligt kände att jag förstod hur det hänger ihop det där: ensamheten, galenskapen och genialiteten.


Genialitet eller luft

Jag förstår att alla genier är ensamma
Jag förstår att många ensamma är genier
Jag förstår att alla genier är galna
Jag förstår att många av de galna är genier

Inte galen som i galen jag
eller galen du
inte galen som i alla de som inte får vara med och baka
för att de inte kan forma degen så den passar i formen
utan galen som i att fastna i en bubbla

en bubbla som föder genialiteten
men växer sig större
och tillslut inte kan smälta

Det är bara att välja
Bli geniförklarad eller få luft

Jag måste få luft





Fri vers av arcoiris VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-15 18:01



Bookmark and Share


  Ex¤animo
galen duger bra :) hur ska man annars smälta in i denna världen... ;-) gillar dina genialiska texter...
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP