Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...är det att slippa skriva, eller något annat?!


Åter i frihet...

I frontlinjen mellan en massa texter
lyste en endaste liten vers alldeles ensam
utan metaforer och rim eller annat
stod den där, för sig självt...ensam,
totalt borta men ack så närvarande

den liksom pockade på....
ville enträget ha min totala uppmärksamhet
...nu eller aldrig....tänkte den

fan vet (tänkte jag) och markerade stycket,
tryckte på "delete", så lätt det kändes.
frihetskänslan steg återigen...som ett rus
genom kroppen.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-15 19:13



Bookmark and Share


  irenecbcn
Människans psyche och själ i ett nötskal...tänker nu slänga alla mina räkningar i papperskorgen...deleta dem helt enkelt....men denna dikten sparar jag,,,1 Love
2012-08-20

  erkki
En text som blir levande och agerar. Deletar du den? För din frihet? Är det inte mord? Fast den ligger väl i papperskorgen, redo att återuppstå igen ifrån de döda. Skoj bildspråk!
2011-06-15

    leelee
Den här texten behöll mig i sitt grepp ända till slutet, som var överaskande! :-)
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~