Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängbro

jag har spänt hängbroar mellan livet och livet
den ena för kort den andra för lång

klänger mig fram och tillbaka i motlut
medan fjärrilar fladdrar runt mig

häruppe blåser knastertorra vindar
som uppdragna ur öknen sända

därnere en bråddjup ravin
perfekt designad för att

cykla mountainbike

uppför och nedför utan höjdskräck

därnere flyter floden lungt
och blåglittrande
det är dit ner jag längtar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-15 23:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Låter härligt - jag skulle gärna ta en tur på cykeln.
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP