Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>min dröm<br />i din<br />får oss att minnas</em><br> reviderad


en helande länk

I natten, inför öppen ridå
i en hastig rörelse formar du, osynlig inför mitt öga
en önskan om att nå min själ
för ett andligt möte med det okända

En värld i sinnrik vågrörelse
där du andas med i mina andetag
i en förening, i för stunden
länkas vi samman

I dagsljus, under ensamhet,
faller ridån till ditt slutna rum

var du bara en dröm?

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-16 15:05



Bookmark and Share


  aol
bara så berörande vackert
2011-06-19

  anits VIP
Mycket vackert och känslosamt
din dikt andas harmoni
2011-06-16

  Carola Zettergren
Sanslöst vackert, jag stannar vid : En värld i sinnrik vågrörelse där du andas med i mina andetag... Så stort varmt och oerhört känsligt, jättefint!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP