Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som kan sina primtal, listar snart ut min ålder :)
Bilden: maskroslika fontäner i Safa Park, Dubai (april 2011)




Fylla jämnt (100 tecken)

Jämnt är ett tal

delbart med två.

I morgon fyller jag

jämnt-jämnt-jämnt-jämnt-udda!

(Dock mindre än 80.)




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 944 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-16 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det funkade inte så bra med ryska bokstäverna!
2011-06-17

    Maria Malm
Grattis på födelsedagen!
2011-06-17

  Minkki VIP
Vilket härligt foto du har tagit! På det tiotal du antyder finns visst 3 primtal - 1, 3 och 7, tror jag. Jag tippar på att du är nr 1! Grattis - hoppas din dag blir riktigt fin!
2011-06-16

  anits VIP
Grattis Tor- Björn!
2011-06-16

    Mejja
***hihihihi***
Den här var rolig och finurligt skriven :)
2011-06-16

    ej medlem längre
Grattis!
Och mattefröken vet ;-)
2011-06-16

  lisa"puzzle"svensson
STORT GRATTIS T-B!
2011-06-16

    ej medlem längre
Grattis så här ett par timmar i förskott!
2011-06-16

    ej medlem längre
Grattis Tor - Björn!

Vet ej, men kan det va 40?
2011-06-16

    ej medlem längre
Jag vet, jag tog sjuksköterskeexamen den månad du föddes!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)