Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strutshuvud i djurparken i Al Ain, UAE, 2011-06-10




Tusenmilavandringar och ögonblick...

Tiden är oberäknelig...

Eller åtminstone svårtolkad.

Den kunskap någon samlar under ett sekel

Har en nyfödd inympad i själen från start

 

Man studerar och kämpar i åratal

Sedan, PLÖTSLIGT, bara vet man.

 

Viktigt är dock:

Måna om varandra,
på vår vandring genom

Berg och

Dalar.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 334 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-17 00:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2011-06-20

  anits VIP
Stora visdomsord
2011-06-17

    ej medlem längre
Kloka tankar, ja mer än en gång har jag stått förvånad inför små barns oväntade kommentarer och insikter . . .
2011-06-17

  Minkki VIP
Tor-Björn-stuk på textens kloka varma tankar - hur annars! Och det underbara porträttet - är det en dununge? Knappast en famndocka, men vilken betagande personlighet du fångat! God fortsättning på ditt nya år, din nya dag!
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)