Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga språnget.


Då stupet uti floden nalkas

Min längtan spränger alla broar
som någon byggt, som till försvar

Jag rusar med i flod av känslor
och frågar mig: varthän och var.




Då stupet uti floden nalkas
jag räds ej fallet, följer villigt med

För vad kan hända den som längtar
och den som gärna faller ned.



Jo, därifrån kan höjder skådas
Där skymtar lyckan i en fors så strid

Där kan min heta längtan stillas
där kan jag finna ljuvlig frid.







Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-17 17:19



Bookmark and Share


  mickech
Mycket bra!!
2011-06-17

  anits VIP
Fint och berörande
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP