Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - Honeckers Mur

När för Honecker uti Berlin

det brast i kadaverdisciplin

och de rev ner hans mur

blev han själv så hemskt sur

han tvingades ta nervmedicin.

 

 




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-18 12:37

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ett paradexempel på aforismen
att ibland är det viktigare att
riva murar än att bygga broar!
Applåd!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson