Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-* du hade henne i din famn..

Du min vän
du var den rätte
du min vän
var den jag sökte
du min vän
var den jag inte såg
du min vän
var den som älskade mig
du min vän
var den som gav upp

Du min vän
nu vet jag
att du är den rätte
att du är den jag söker
att du är den jag nu ser
men nu är du ej längre kvar
för du min vän
är inte längre kvar
nej du är inte längre kvar

Det är för dig min vän
jag gråter till sömns
det är för dig min vän
jag gett upp
det är för dig min vän
min liv tappat sin mening
den mening som du en gång gav

Idag min vän
så såg jag dig le
idag min vän
var det åt henne du log
idag min vän
hade du henne i din famn..




Fri vers av Maria Lindgren
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-18 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lindgren