Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-* tvärs over min handled

Jag letar efter första bästa

Kniv att föra mot min handled

Drar den tvärs över

Utan att känna någonting

Igen, igen, igen och igen

Snart ser det ut som en röd duk

Och jag ser med en nöjd blick

På vad jag åstadkommit

Detta kallas konst

Tänker jag för mig själv




Fri vers av Maria Lindgren
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-18 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lindgren