Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-* när man sover

När man sover
så är allting sig annorlunda
det kan antingen vara bra
eller som det var när du la dig.
I vilket fall som helst
är det bättre än verkligheten

Och så fort du vaknar,
från en skön dröm
och det tar dig de få sekunderna
att inse var du är
så faller allting ner igen
med tyngdkraftens makt




Fri vers av Maria Lindgren
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lindgren