Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.nd.se/nyheter/dokument.asp?dokID=426


VARFÖR TÄCKTE INTE MASSMEDIAN BILDERBERGMÖTET??

som ägde rum i Schweiz

Undrar hur mycket tidningarna och media får betalt för att inte täcka eller sända bilderberg mötet, där jacob wallenberg, Fredrik Reindfeldt, Carl Bildt, före detta google chefen, fd utrikesministern Henry kissinger, David rockefelller, bill gates m.m bestämmer vår framtid och hur världsekonomin kommer se ut, där den "Den nya Världsordningen" eventuell kommer ta över våra liv...

inga journalister får täcka detta, och allt sker i sektretess, varför då??


Folk borde bli uppmärksamma till detta




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Morgall
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-19 13:12



Bookmark and Share


  LassO
du kan läsa om "bilderberggruppen" i Uppenbarelseboken om du vill, och frågan är, om vad märket blir? En annan sak är de 2 som ska tala så "hela världen ser" ord som inte kunnat uppfyllas då rent praktiskt, knappast ens fantiserats om, när det skrevs för tusentals år sedan... Vet inte ens om "wikileaks" skulle kunna/vilja/våga sända nåt från "bilderberggruppen"? Men wikileaks verkar stoppat med hjälp av, ja man kan fundera med hjälp av, vilka?
2011-07-13

  Bibbi VIP
Oändligt tacksam att du sätter fokus på detta hemlighetsmakeri. Sänder vidare länken till intresserade anhöriga.
2011-07-13

  Mats Henricson
Bilderbergsgruppen är ett stort HOT mot den rest av demokrati som, fortfarande, finns kvar i vår värld ! Och det börjar BRINNA i knutarna (har sett 45 minuter av filmen som gjorts, se artikel som jag skrivit , i början av denna månad, om detta) !!!!
2011-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Vissa saker är det politiskt korrekt att skriva om och andra inte.
2011-06-19

  Morgall
Bilderbergmötet rör hela världens population och ekonomi, inte vissa minoritets grupper eller ledare.
2011-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Varför skrivs det inget om hur kristna palestinier förföljs av muslimska?
Varför skrivs det inget om att Gandhi var rasist och elak mot sin familj medan det skrivs massor om Mao Tse-tung?
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall