Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"När en ärlig man upptäcker att han gör misstag


kommer han att sluta begå misstagen


eller sluta vara ärlig"




Fri vers av Morgall
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-12 20:48



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Sant. Men Larz har också en poäng.
2012-05-17

  kerstin skriver VIP
jag tror jag håller med Larz :)
2012-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Bra formulerat. Verkligen sant.
MEN det finns en tredje ståndpunkt (eller position...):
Att ärligt erkänna: Jag fortsätter tyvärr att begå misstag.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall