Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
America, the land of the free


När vi ljuger för regeringen



hamnar vi i fängelse,


när regeringen ljuger för oss

så går vi ut i krig




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Morgall
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-10 20:37



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Detta är en paradox som stör. Tack för en tankeväckande text!
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall