Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte för mycket folk på jorden!



Det finns nog tillräckligt för vad alla behöver,




bara inte tillräckligt för girighet





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Morgall
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-02 22:14



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Sant så det förslår!
2013-01-03

    ej medlem längre
Du förstår, det är fler än människan som behöver. Så din "dikt" blir till "glöm din dröm". Girigheten ger ingen vikt åt texten utan hela texten andas girighet.
2013-01-02

  Arowana
Mycket bra sagt! Behöver sägas fler gånger!
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall