Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ett tag sen jag skrev den... öh.. ja


Försvunnen

En dag som alla andra
Gick på stadens gator
Fullt med ljud omkring

Sökte mig utåt
Hela tiden utåt
In i skogen

Jag vet att du finns där
Jag vet att jag finner dig
Jag vet att du väntar mig

Solen gick ner
Mörkret föll
Stjärnorna vandrar

Trött lägger jag mig ner
I den mjuka mossan
Under en gran

Slumrar till en sekund
Där är du ju
Har saknat dig

Du tar min hand
Du leder mig bort
In i skogens dimmor

Rädslan jag en gång kände
Tomheten som svalde mig
Är nu som bortflugen

Jag är hos dig
För alltid hos dig
Försvunnen




Fri vers av Thorgal
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-12-30 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal