Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsparad

Livet en parad av ensamma steg;
Steg genom grönskan och blommans paradis.

Nya tider; Inte som gamla.

Stunden på jorden;

Alltid en evighetstår av smärta.

Blottad är sorgen i själen …

… vankar mig fram trots envist
skärande tankar av ve.

Blottad;

Störtar jag ner från bergskammen
till ett nytt liv bortom det gamla;

Invävd i minnen.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 156 gånger
Publicerad 2011-06-19 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren