Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hahahahaha




Lite intllektulell stimmulans (för den uttråkade)

Vad försöker följande mening usäga med sin kryptiska gestaltning?:


Utsjasad i kadaver bönaspanar slödder i centrum

(Svaret finns längre ned på sidan. Inte tjuvkika!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svar:

Mattias besöker Pakistan (matt i as be söker pack i stan)




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-20 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna