Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trull = slinka, sköka på engelska


Trip, Trap, Trull - Rus, Fälla, Sköka

 


is a EGO Trull


is a EGO Trap –»


The EGO Trip –»

 

is a EGO Trap –»

is a EGO Trull




Övriga genrer (Aforism) av Pitbullpudelns kärna
Läst 1018 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-14 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna