Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Mitt liv som kund (ett gallermönster)

Kunden har alltid rätt. Så var det en gång. Det var på den tiden när vi tänkte oss själva som samhällsmedborgare. När vi sedermera istället påtvingades rollen som kund på heltid av nyliberalismen, är inte ens en presumtiv tanke rätt om den inte först legat i kundvagnens hårda galler. I sitsen sitter du och jag och tittar förstummat mot det där osynliga som får vagnen att rulla fortare och fortare. -Come on, catch up!
Fri vers (Fri form) av Pitbullpudelns kärna
Läst 622 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-19 14:12Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vad trist du inte skriver längre här, tänkte pennan o du var lika som bär, kanske lyssnat för mycket till elektronisk musik eller bara rappa lätt på ett långtradarvik, kom igen du tappade sug och tråd som genom tiden sin svär
2015-02-23

  Pitbullpudelns kärna
Reinfeldt har själv blivit det som han kämpat mot: en sovande varelse. Läs gärna min text: http://poeter.se/Las+Text?textId=1573567

2013-08-23

  Connie
Många går med skygglappar eller stoppar huvudet i sanden. Enligt Reinfeldt är vi det "Sovande folket" och det passar ju honom som hand i handsken!
2013-07-29

  Pitbullpudelns kärna
@ lodjuret:

Det tar jag som ett hoppfullt tecken! De allra flesta av dagens människor är alltför mycket kunder för att överhuvudtaget kunna reflektera i förståelse eller oförståelse.
2013-06-07

  lodjuret/seglare VIP
Jag förstår inte alls vad texten handlar om, men det är bara ett av många mysterier på nu allra sista tiden.
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna